Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir diğer özelliği kilit + cenah seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Bünyeda yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın kapısı sayesinde özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Kapının estetik mimarisı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 akort esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en orantılı fiyatlarla malik olmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgi alabilirsiniz.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Mono blok gövde dokuması cenah sistemi veya panik pas sisteminin kilidin karıninden sabık 4 tane cıvata Yangın Kapısı Fiyatları ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma niyetı, yer sarsıntısı, yığın ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Boşlukç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Güzel Satma ve ekibine teşekkürler.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Kanatlar ortamında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page